Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünkről

 

Cégünk gyártó és forgalmazó vállalkozás, mely szenvedélyes kutatással, fejlesztéssel egészül ki. A vállalkozás többségi tulajdonosa magyar, azonban német kisebbségi tulajdonos biztosítja a "német precizitást", a tapasztalatot, valamint a minőség iránti elköteleződést. A VITALBERT a természetközpontú megközelítés, a részletekre való odafigyelés és a tökéletességre való törekvés szinonimája. Ezek nemcsak alapértékeink, hanem azok a szilárd pillérek, melyekre sikereink épülnek.

 

Fejlődés

 

Cégünk fő tevékenysége kezdetben bio gyógynövények, fűszerek, táplálék-kiegészítők, bio élelmiszerek forgalmazására korlátozódott, azonban - az elmúlt időkben szerzett szaktudásunknak köszönhetően - mára már kiváló minőségű termékek előállításával egészült ki. Évek során megtapasztaltuk a vásárlók étrend-kiegészítők iránti bizalmatlanságát, melyet csak prémium kategóriás, német gyártmányú termékekkel tudtunk feloldani. Ez arra késztetett minket, hogy a németországi piacon szerzett szakmai tapasztalattal, háttérrel, fejlesztéseinket saját termékeink képében hívjuk életre itthon, megőrizve a megszokott kiváló minőséget.

A szükségletekhez való alkalmazkodási képességünk segítségével megalkottuk a magyar VITALBERT márkanevet. A név magában hordozza a vitalitást, azt az életerőt, melyet  minden egyes termék gondosan összeválogatott alapanyagának 100 % növényi eredete biztosít. A termékek előállítása teljes mértékben Magyarországon történik. A gyártás során HACCP rendszert alkalmazunk, valamint a minőséget GMP elvek alapján biztosítjuk. Mindegyik termékünk megtalálható az OGYÉI nyilvántartásában, az étrend-kiegészítők adatbázisában. GMO-mentesek, vegán, glutén - és laktózmentesek, nem tartalmaznak semmiféle adalék - és allergén anyagot.