Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőség

Alapanyag

 

Növényi alapanyagaink beszerzésénél előnyben részesítjük azokat a régiókat, éghajlati övezeteket, ahol azok őshonosak. Ahol optimális éghajlati viszonyok között elegendő idő áll rendelkezésre a növekedési, érési folyamathoz. Ezzel biztosítva a növények magas beltartalmi értékét, hatóanyagát, abban rejlő életerőt. Ezek általában távol a városoktól, tiszta levegőjű, érintetlen vidéki természetben lelhetők fel.

 

Feldolgozás

 

Az alapanyagok rendkívül kíméletes feldolgozáson mennek keresztül annak érdekében, hogy az élelmiszerek hasznos összetevői lehető legkevesebbet veszítsenek értékükből, nagyrészt eredi állapotukban megmaradjanak. A gombakivonat a gomba teljes termőtestének mikroőrleményéből, hagyományos forróvizes, extrakciós eljárással készül. Az értékes poliszacharidok ezáltal felszabadulnak a gomba kitines szerkezetéből, így elérhetőbbé válnak a szervezet számára. Ezáltal akár 20-30-szoros poliszacharid tartalmú koncentrátumhoz jutunk a hagyományos gombaporokhoz képest. A tömjén kivonat, a gyanta hetekig tartó, levegőn történő szárításával, többlépcsős extrakciós eljárással kerül feldolgozásra.

 

Laboratórium

Annak érdekében, hogy termékeink lehető legjobb minőségét folyamatosan megőrizzük, minden alapanyagunkat független, külső laboratóriummal ellenőriztetjük a nemkívánatos szermaradványok, nehézfémek, mikrobiális szennyeződések és a feltüntetett hatóanyagok, tápanyagtartalom szempontjából. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk a VITALBERT termékek biztonságát és prémium minőségét.

 

Prémium kategóriás termékek, mert...

 

...az alapanyagok a világ legnagyobb patikájából, a természetből származnak. 100 % növényi kivonatból készülnek, nem tartalmaznak semmiféle adalék - és allergén anyagot. GMO mentesek, vegán, glutén - és laktózmentesek. A növényi kivonatoknak köszönhetően nagyon magas hatóanyag tartalommal bírnak. A gyártás során HACCP rendszert alkalmazunk, valamint a minőséget GMP elvek alapján biztosítjuk. Mindegyik termékünk megtalálható az OGYÉI nyilvántartásában, az étrend-kiegészítők adatbázisában.